Ce putem spune despre noi??...Sa vedem ! Profesionalismul, strategia, viziunea si tehnologia sunt elementele ce ne definesc, acestea fiind menite sa te faca sa te simti in largul tau din momentul in care ne pasesti pragul si alegi sa colaborezi cu noi Ce putem oferi?? Un job flexibil si agreabil care iti pune in valoare personalitatea si iti da sansa de a-ti pune in practica ideile. 

Venituri motivante

Primul argument in videochat il reprezinta partea financiara. Un model de videochat bun poate sa castige pana la cateva mii de euro in fiecare luna iar un model incepator poate sa castige incepand de la 500 de euro .

 

Program flexibil

Programul pentru acest job este flexibil iar mediul de lucru cu adevarat profesionist, calculatoare de ultima generatie, monitoare mari, camere web profesionale.

 

100 % Legal

Ne desfasuram activitatea intr-un spatiu special amenajat si utilat, ne-am adaptat cerintelor legale privind videochatul si nu incalcam nici o prevedere legala. Noi am ales sa lucram legal din toate punctele de vedere!

 

 

Suport tehnic

All Stars Studio iti pune la dispozitie suport tehnic , trainer si suport moderator non stop 24/7 . Deasemena iti punem la dispozitie aparatura performanta si camera individuale . Ne vom asigura ca profilele tale ca si model sunt foarte bine puse la punct .

Make-up , hair si sedinta foto profesionala

Sedinte de make-up si hair styling oferite modelelor in mod gratuity . Vei avea parte de o sedinta foto profesionala . Ne asiguram ca vei invata de la cei mai bun ice inseamna acest job sit e vom invata sa iti pui in valoare inteligenta si frumusetea .